Upping the Ante on Parking Planning and Design: The Wave Parking Garage

This article presents a case study of Atlantic City, New Jersey's downtown development effort, designed to enhance the visitor experience, promote private investments, and improve the economic stability of the city. The plan includes improvements to the city's casino and boardwalk areas, streets and sidewalks, and cleanliness and safety. The authors highlight The Wave Parking Garage and Mixed Use Center, a mixed use parking facility designed to meet growing parking demand. They discuss elements of the design and development of The Wave, including efforts to ensure both sustainability and visual appeal, as the facility provides visitors with their first impressions of the city.

  • Availability:
  • Authors:
    • Gray, Chris
    • Leinart, Megan
  • Publication Date: 2013-9

Language

  • English

Media Info

Subject/Index Terms

Filing Info

  • Accession Number: 01496857
  • Record Type: Publication
  • Files: TRIS
  • Created Date: Oct 1 2013 11:21AM